Hier vind je mijn biografie en mijn contactinfo.

Jozefa Van Doren in haar woning te Mortsel.

 

 

Om Jo te contacteren kan je een mail sturen naar:

info@jomerrylean.be

 

Verkooppunten voor de inzichtskaarten 'Reis naar de Bron' vindt u HIER.

Biografie Jomerrylean

Jozefa Van Doren (° 1929 te Antwerpen) gaf 24 jaar les plastische opvoeding in middelbare scholen. Door haar zoeken naar contact met de ziel van de leerlingen, begon ze een opleiding in Gestalt therapie en volgde aansluitend een opleiding tot antroposofische kunst therapeute in de school van Frau Hauschka te Bad Boll Duitsland.

 

In 1979 ontmoette ze sjamaan Pierre Withaegels(†2005). Samen richtten ze een vereniging op ‘VZW Orwa-Chagri’ en later ‘VZW Mezula-ne’ met als doel je gelukkig te voelen in de gemeenschap waarin je leeft. Haar huis was vijfentwintig jaar lang voor velen een school van zelfkennis en een thuis. In die periode volgde ze The Sedona Method Basic Course ‘FREEDOM NOW’ in Sedona USA en een opleiding tot lesgever in Tai Ji Quan. Daardoor verwierf ze kennis over de energiekanalen (meridianen). Deze kennis bleek van groot nut toen ze zich ‘Emotional Freedom Techniques’ (EFT) eigen maakte die mede aan de basis liggen van het door haar ontworpen kaartspel "Reis naar de Bron".

 

Op dit moment werkt Jo nog als therapeute. Haar doel is de beleving van het mens zijn, de donkere kant evenals de lichte kant, bespreekbaar te maken door middel van het kaartspel: ‘De reis naar de Bron’.